eko-h-uitgelicht

New! KombiFire Eko

KombiFire Introduces the KombiFire Eko. The only closed  high efficiency fireplace burning on both gas and wood. The Eko has a very clean combustion and high efficiency (81% wood, 75% gas).  It allows you to enjoy the beautiful flames and the heat released. Due to the high output the fireplace is well suited to heat a large room.

90% van de consumenten kiest voor een gesloten hoog rendement haard.
Ongeveer 9 van de 10 haarden die verkocht worden is een gesloten hoog rendement haard. Tot voor kort bestond er geen gesloten hoog rendement gas en hout haard. KombiFire heeft hier verandering in gebracht waardoor het nu mogelijk is om op gas en hout te stoken waarbij tevens een hoog rendement wordt behaald. Ook biedt Kombifire Eko de oplossing voor mechanisch geventileerde woningen want er behoeft geen kostbare ventilator te worden geplaatst.

Kiezen tussen een authentiek houtvuur of het comfort van een gashaard
Veel mensen worstelen met de vraag welke haard het beste bij hen past. De crux is dat voor beide sfeermakers wat te zeggen is. De keus voor hout of gas hangt vaak af van het moment; waar kerstavond vraagt om de sfeer van een authentiek houtvuur, dient na een lange werkdag vooral het gemak. Ook bestaan er binnen het gezin soms verschillende voorkeuren voor hout of gas, waardoor kiezen nog moeilijker wordt.

KombiFire: de enige gepatenteerde sfeerhaard die zowel op gas als hout kan branden
Gelukkig hoeft die keuze niet langer gemaakt te worden. KombiFire laat de positieve aspecten van beide vuren excelleren in één uniek gepatenteerd wisselsysteem. U bepaalt zelf wanneer er op gas of hout wordt gestookt en creëert daarmee een geschikt haardvuur voor ieder moment.

Veiligheid en Patent
KombiFire is een gepatenteerd systeem dat gebruiksvriendelijk en bovenal veilig is. Het voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ondermeer goedgekeurd door KIWA en SGS. Bovendien is het systeem CE-gecertificeerd voor alle Eurolanden.